София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Обвинената за убийство в Костенец - жертва на тормоз

Двама са задържани за тежкото престъпление

пропускане
4 годиниКрими 5 Боряна Райчева

Двама са задържани за тежкото убийство в Костенец, случило се в нощта на неделя  срещу понеделник. Това са 24-годишната приятелка на жертвата Даниела и 18-годишният Светослав, който по непотвърдена информация е имал близки отношения  с нея. 
 
Малко преди това на телефон 112 е постъпил друг сигнал заради силен шум. По непотвърдена информация, приятелско напиване между четири лица прераства в битова свада.
 
Скандалът завършва фатално за 34-годишният Тихомир, който пристигналите екипи на спешна помощ намират мъртъв с множество прободни рани в тялото.
 
Съседите не са чули нищо от случилото се снощи, като споделят, че не са имали никога проблеми с живеещите в къщата, пред която е извършено престъплението.
 
Според сестрата на задържаната за убийството Даниела, виновен е четвъртият присъствал на скандала Ивайло, който обаче не е задържан от властите.