София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Онлайн потребители заподозряха Доналд Тръмп в педофилия

Повод за съмненията е изказване на Тръмп по повод Парис Хилтън

8 годиниЛюбопитно 1 Боряна Райчева

Потребителите на "Twitter" заподозряха американския кандидат за президент от Републиканската партия Доналд Тръмп в педофилия. Това се случи, след като в мрежата беше публикувано интервю от 2003 г. с телевизионния водещ Хауърд Стърн, в което той говори за привлекателността на младата Парис Хилтън, информира "The Huffington Pos"t.
По време на срещата преди 13 години Тръмп казва, че за първи път среща момичето, когато тя е била на 12 години (през 1993 г.). "Нейните родители са моите големи приятели. Когато тя влезе в стаята, аз казах: "Господи, кой е това?", заяви милиардерът.
Стърн пита бизнесмена дали желае да има интимна връзка с Хилтън. Тръмп отговаря, че "не се интересува от това", но Хилтън е "красива". Милиардерът разкрива, че е гледал домашното секс видео на Парис, въпреки че счита това за отвратително.
Изявленията на Тръмп даде основания на онлайн потребителите да го подозират в педофилия.
Президентските избори в САЩ ще се проведат на 8 ноември. Основните претенденти за поста са Тръмп и кандидатът на Демократическата партия, бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън.