Гледай
на живо

Палеж на апартамент и кола на съдебна служителка и граничар във Видин

Няма пострадали хора

Палеж на апартамент и кола на съдебна служителка и граничар във Видин Неизвестен извършител подпали апартамент и автомобил, паркиран пред същия блока във Видин. Колата е ... thumbnail text

Неизвестен извършител подпали апартамент и автомобил, паркиран пред същия блока във Видин. Колата е собственост на Граничен-разследващ полицай, а апартаментът е на служителка в Административния съд в града. Разследващи предполагат, че престъпниците са объркали жилищата, тъй като апартаментът, в който живеел служителят на "Гранична полиция", се намира на същото място, но един етаж над опожарения.

При инцидента няма пострадали, защото жилището не е било обитаемо. Полицията е направила оглед, а щетите са големи.При огледа разследващите констатирали, че пожарът е резултат на човешки действия. За случаите е уведомена Районна прокуратура – Видин. Работата по разследванията продължава, образувани са две досъдебни производства за извършени престъпления.

По информация на „Видин Вест“ разследващия граничен полицаи работи по случаи с трафик на бежанци. До този момент официално позиция на органите на реда – няма.