София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПАСКОВ: АКО НАТО ОХРАНЯВА НЕБЕТО НИ, ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАСТЪПИ КРАХ

“НАРОД, КОЙТО НЕ ХРАНИ СВОЯТА АРМИЯ, ЩЕ ХРАНИ ЧУЖДАТА“

8 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

Политическият анализатор Пламен Пасков заяви в предаването „Делници“, че българските управляващи подготвят България да бъде превзета от Турция. По негови думи това е системна политика, приемствена и постоянна политика, която се извършва в продължение на 25 години.
По негови думи решението страната ни да бъде охранявана от самолети на НАТО, е на база нежелание на управляващите да обучат и подготвят родната армия.

Според Пасков, положението в страната става все по-критично, защото действията на управляващите в насока – превземане на България, не са срочни и ако реално самолети на НАТО охраняват нашето небе, ще настъпи крах за държавата, която ще бъде „изядена от хищниците“, визирайки намесата на чуждите страни и организации.

Пасков припомни великата ни военна история и заяви, че пътят е към отделяне на повече средства от родния бюджет за военните сили на страната.

Вижте още: ВИДЕОЗАПИС на целия разговор с Пламен Пасков в предаването"Делници", 15.01.2016 г.