София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПАСКОВ: НАПАДЕНИЯТА НА ЛЪЖЕБЕЖАНЦИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ

„ТОВА Е ДОГОВОРЕНО МЕЖДУ ДАВУТОГЛУ И МЕРКЕЛ. МИРЪТ СВЪРШИ“

8 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Политическият анализатор Пламен Пасков коментира видеото, в което египетският проповедник шейх Абу Исхак ал-Хувейни, заявява, че опциите пред „неверниците“ са три – подчиняване на Исляма, заплащане на данък или смърт. По думи на кореспондента на Евроком от Москва, в Корана е описано всичко, накратко казано космогонията на Исляма. Пасков заяви, че в свещената книга на мюсюлманите се казва, че всичко, което не е част от Исляма, подлежи на неговото подчиняване.
"Ахмет Давутоглу беше в Германия за договореност с Меркел преди няколко месеца, затова да бъде приета процедурата за присъединяване на Турция в ЕС. Само че огромният брой бежанци имат турски паспорти. Получаването на документите не е проблем там, защото е политика на страната.Това, което стана в Кьолн, Дортмунд, Дюселдорф – масовите изнасилвания, посегателства, кражби, ще бъдат умножени десетки пъти", категоричен беше още Пасков. По негови думи това е договорено между Давутоглу и Меркел.

По думи на Пасков към момента лъжебенците преминават и на нашите територии свободно, защото границата ни е „демоверсия на граница“. Така потенциалните джихадисти прекрачват свободно, без да бъдат контролирани от никого и никъде. Това ще доведе до краха на Европа и населението, категоричен беше още Пасков.
"Край на мирните времена. Настана смъртно и страшно време. Ако не вземем сигурността си в наши ръце, това няма да се промени", допълни още политическият анализатор Пламен Пасков.

Гледайте още: ВИДЕОЗАПИС на целия разговор с Пламен Пасков в "Делници", 26.01.2016 г.