София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПАСКОВ: САЩ ГЛЕДА НА НАС КАТО НА ВОЕННОПОБЕДЕНА ДЪРЖАВА

„ТУРЦИЯ РЕКЕТИРА И ШАНТАЖИРА ЕВРОПА, ВНАСЯЙКИ ЛЪЖЕБЕЖАНЦИ“

8 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Политическият анализатор Пламен Пасков заяви в предаването „Делници“ по телевизия Евроком, че страната ни е обещана на Турция още през 1991 г., когато е престанала да функционира като държава. По негови думи България е дозаличавана на всички институционални нива не от един или двама управляващи, а от системна политика след Прехода у нас.
"Няма действие, което да са се излъгали управляващите да направят за данъкоплатеца. Няма такава концентрирана глупост, така че това да става системно и постоянно. Става дума за системна политика, която не е наша. Ние сме само проводници. Преместването на митница Свиленград е съвсем естествено действие по веригата на разрушаване на държавата.
Ние имаме турски сериали, те нямат наши сериали. Наши представители ходят на заседания при тях, те не идват на наши. Турция охранява нашето небе, ние тяхното – не. От тяхна страна войските, флаговете, ученията са си там. Нашата граница е пуста и гола. Този процес от 90-91 г. е обещан на американско ниво, на държавния департамент на САЩ. Това не е действие на отделни политици."

Според политическия анализатор ние отдавна сме загубили една война, като част от православен политически съюз. Ето защо Америка гледа на България като на военно победена държава, а „победителят изяжда всичко“.
По думи на Пасков Турция рекетира и шантажира Европа, като внася лъжебежанци на териториите на Стария континент. Според него на европейските държави отдавна е забранено да бъдат такива, както на граничните полицаи отдавна е забранено да извършват контрол и функции по пунктове и митници.
Политическият анализатор беше категоричен, че Турция върви по пътя на Ислямска държава много отдавна, защото такива са законите на исляма – за създаване на робски пазари и неверници, както беше описано във видеото на египетския шейх Абу Исхак ал-Хувейни.

Гледайте още: ВИДЕОЗАПИС на целия разговор с Пламен Пасков в "Делници", 26.01.2016 г.