A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'image' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 144

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'sef' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 149

Пет жертви заради неопесъчен надлез край Пазарджик | eurocom.bg
Гледай
на живо

Пет жертви заради неопесъчен надлез край Пазарджик

Ударили са се три микробуса и два автомобила

Пет жертви заради неопесъчен надлез край Пазарджик Петима души загинаха при тежка катастрофа, която стана в района на Пазарджик тази сутрин около 7.00 ... thumbnail text

Петима души загинаха при тежка катастрофа, която стана в района на Пазарджик тази сутрин около 7.00 ч. Сблъскали са се три микробуса и два автомобила.

Катастрофата е станала на надлеза между пазарджишките села Звъничево и Братаница. Най-вероятната причина за тежкия инцидент е гъстата мъгла в района и неопесъчен участък.

Четирима души са загинали на място, а една жена по-късно в пазарджишката болница. Тя е откарана там в изключително тежко състояние. Двама от загиналите са пътували в една от колите, а другите трима – в един от микробусите.

В района са станали още три катастрофи с шест автомобила, при които няма сериозно ранени. Временно е ограничено движението в участъка Звъничево-Вaрвара заради инцидента, съобщиха от АПИ. Обходният маршрут е по пътя с.Вaрвара - Септемврийски ханчета.

В момента се търси виновникът за опасния участък. 11-те автомобила не са част от верижна катастрофа, а последователно са катастрофирали на опасното трасе.

Движението по автомагистрала „Тракия” е интензивно. В района на Пазарджик, Пловдив и Стара Загора има гъста мъгла. Видимостта е намалена. Очаква се за празниците от там да преминат над 70 000 превозни средства. Призивът е да се шофира внимателно.