Гледай
на живо

Петиция за презаснемане на „Игра на тронове“ събра 275 хил. подписа

Феновете на сериала – недоволни от осми сезон

Петиция за презаснемане на „Игра на тронове“ събра 275 хил. подписа Фенове на телевизионния сериал "Игра на тронове" изискват от HBO да презаснеме осмия сезон.Петиция, ... thumbnail text

Фенове на телевизионния сериал "Игра на тронове" изискват от HBO да презаснеме осмия сезон.
Петиция, която се появи преди шест дни, вече е подписана от повече от 275 хиляди души.
"Дейвид Бениоф и Даниел Брет Вайс доказаха, че са изключително некомпетентни автори, когато нямат изходния материал (т.е. книги), към който могат да се обърнат, коментират организаторите на петицията.
Предпоследната серия от осмия сезон на Играта на троновете постави рекорд в Съединените щати, събирайки 18,4 милиона мнения. Средният брой на зрителите се оценява на 43 милиона за серия, което е с 10 милиона повече от седми сезон. Последната серия от филмовата сага ще бъде показана на 19 май.
Телевизионният сериал "Игра на тронове" е заснет по фантастичния цикъл на Джордж Мартин "Песен за лед и пламък". Действието на романите и сериала се осъществява на два измислени континента, където няколко аристократични семейства се борят за господство над седемте царства на Вестерос, докато цялото човечество се сблъсква с разрушение поради нахлуването на неземни сили.нето на неземни сили.