София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ПЛАМЕН ПАСКОВ: БЕЗ РАЗУЗНАВАНЕ НЯМА ДЪРЖАВА

ТИ ДА ВИДИШ... „НЕУСТАНОВЕНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ“...

8 годиниПолитика 19 Боряна Райчева

Ти да видиш..."Неустановена принадлежност"...

Интересно, а дали в публичен достъп има изнесени агентите на МИТ, МИ-6, ЦРУ, МОССАД в България? Или по света? Нещо, някъде?

Знаете ли, какъв е мотива (каза ми го един от създателите на тази база): ами защото ДС е било репресивно, понеже е от предишния "режим", а ДАНС в момента бил демократичен, затова бил ОК. Съответно, агенти на ДАНС в този списък няма. Или ДАНС нямат агенти, знам ли.

Честно казано, изобщо не ми пука за агентите на ДАНС.

Просто искам да ви питам: вие осъзнавате ли, какво означава това, една държава да публикува в открит достъп своите разузнавачи, агенти, действащи, и/или бивши?

Държава без разузнаване не е държава. Това е аксиома. Няма нужда от доказване. Държава без външно и вътрешно разузнаване е сляпа, безпомощна, и безсилна. Тя просто не е никаква държава. Това е територия с население, жертва за държавите, които са си запазили разузнаването, и агентите.

Няма нито една истинска държава, без значение от географията, континента, расата, религията, обществения строй, която да си публикува разузнавачите, и агентите в открит достъп. За такива списъци се водят истински, кървави войни не на живот, а на смърт. Убиват се както на "тихия фронт", така и на открития, горещия. Късат се пагони, разжалват се офицери, генерали, отиват в затвора министри, правителства хвърчат в оставка, депутати се крият в чужди посолства.

Искам добре да разберете - какво означава това. Това означава пълно институционално разглобяване, унищожаване на последните институционални и кадрови остатъци от бившата държава България.

Това, което правят българоезичните американски назначенци, погрешно възприемани по навик като "български управляващи", не е нито (само) от глупост, нито (само) от незнание. Това е изпълнение на преки заповеди и нареждания!

Това, което правят, не е грешка, а грях!

Писал съм много за колонизацията и за обездържавяването на България от 1990 насам. Това обездържавяване върви в пакет с деиндустриализацията, с изтреблението, и прокуждането на коренното население. На вносен език го наричат депопулация, на български е обезлюдяване, а същността му е обезбългаряване на България.

Това унищожаване на разузнавачи и агентура не е от днес, не е от вчера.

До днешен ден вълните на предаване на родните разузначави и агенти са минимум 3:

  1. В началото на 90-те години, когато Стоян Ганев, и Меди Доганов предадоха на турския посланик "оня списък" с над 1300 български разузнавачи и агенти в Турция. Голяма част от тях не успяха да се изнесат навреме, хванаха ги, осъдиха ги, затвориха ги, убиха много от тях.
  2. Следващата вълна беше обнародването на досиетата на 33,000 военните разузнавачи от парламентарния секретар на МО Пламен Даракчиев още в първия му работен ден. Пламен Даракчиев е виден грантомотивиран протестър, и активист на Подкрепа от 90-те години.
  3. И сега е третата.

А сега си задайте въпроса - ще се намерят ли в такава остатъчна държава, сред това остатъчно население, безумни идиоти-самоубийци, които да се съгласят да станат някога някакви агенти, не само в други държави, където за това направо ще ги хвърлят в затвора, и/или убият, но дори и в България, където ще бъдат изложени на обозрението и презрението на обществото (с помощта на СМРАД*), ще загубят социално положение, работа, ще престанат да бъдат пълноценни хора?

Какви финансови или идеологически мотиви ще бъдат достатъчни, за да се съгласят тези хора на подобно обречено занятие?

Според мен, никакви.

Разбрахте ме, нали? И напомням: без разузнаване и агенти няма държава! Тоест, тези списъци се публикуват не само с цел разрушаване на бившата, и остатъчната държава България, но и за да не бъде допуснато възстановяването на нова държава България!

Една част от хората, които съставят, и публикуват тези списъци, са грантомотивирани протестъри, други са компроматно-шантажно-мотивирани. Но има и такива, които са си идейно-безплатни - естествените "полезни идиоти". Те даже не разбират, че това предателство е нещо лошо, нещо противоестествено. Те искрено вярват, че глобализацията е нещо хубаво, нормално, "мноо куул", и че тези презрени туземци - бившите им сънародници, наистина не заслужават нищо по-добро.

Точно тези, третите, ме огорчават, натъжават, и притесняват. Оказва се, че всъщност само една част (дай боже да е все още по-голямата) от нашия народ е наистина за спасяване, и заслужава да бъде спасена.

Но аз съм си го решил. Даже и да остане само едно село, само един град като Калофер, с българи като калоферци, които влизат в ледено-снежните води на Тунджа на Водици, Богоявление, и свирят, пеят, и играят най-мъжкото хоро в България, за тези хора, за такива българи всяка борба си струва.

Гледам ги, и си спомням "Последния самурай". Там беше останало само едно бунтовно село от японци и самураи, които искаха да живеят, и да бъдат именно такива. Не "глобализирани". И без капка страх влезнаха спокойно в последния, напълно обречен смъртен бой. Просто защото животът за тях имаше смисъл само като техния, истинския, а не като новия, "вносния". И там беше същото: глобализирани японци под ръководството на шепа англосакси избиваха високотехнологично традиционните японци. В България в момента е същото: шепа местни предатели по чужда заповед избиват, ограбват, предават и прокуждат хиляди, милиони българи.

За такива българи и самураи винаги има смисъл да се бориш. За тях! И срещу този глобализиран содомо-гомориански обезумял и умопомрачен свят на гей-паради, и третополови задължителни "евроценности", от една страна, и "Аллаху екбер", и секир-башка в промишлени количества, от друга.

Защото и двата безумни потока се сливат, кръстосват се, смесват се, пресичат се и по нашите земи, и по земите на всички европейски народи.

Аз не искам, и няма да живея в този обезроден, изроден, обезумял, умопомрачен, и обезчовечен свят. Няма да живеят в такъв свят нито семейството ми, нито децата ми. Докато съм жив, няма да го позволя. Точка.

Казах!

____

*СМРАД = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Отличителна черта – работят за външни сили, за наша сметка, но против интереса ни.

____

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком