София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Пламен Пасков: Обявени кандидатури за президент в България няма да има преди изричното нареждане на САЩ

Симеон Сакскобурготски и Бойко Борисов са прочути лъжци, заяви политическият анализатор

8 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Причината да няма обявени кандидати за президент на България е, че все още няма нареждане от „Козяк“ 16. Това коментира в студиото на предаване „Делници“ по телевизия „Евроком“ д-р Пламен Пасков.

Обсъждайки въпроса за президентските избори в България, трябва да се вземат под внимание и изборите за най-важните позиции на световно ниво – тези за президент на Русия и на САЩ, които също предстоят и са от изключително значение за съдбата на целия свят.

По повод широкия дебат дали президентският пост на Съединените американски щати ще бъде зает от Доналд Тръмп, или от Хилъри Клинтън, политическият анализатор сравни този двубой с вечната надпревара между двете най-богати фамилии на Ротшилд и Рокфелер и припомни, че фамилия Ротшилд са свързани с кралското семейство в Обединеното кралство още от 17 век, а Великобритания е най-привилегированият член на Европейската общност. Нещо, което САЩ категорично се опитва да потисне, коментира д-р Пасков.