София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПЛАМЕН ПАСКОВ: ТОЗИ ИСЛЯМ НЕ Е ЦЕЛ, А Е СРЕДСТВО

„ТОВА Е СРЕДСТВО ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА“

8 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

Политическият анализатор Пламен Пасков коментира скандалната цена на оградата по границите ни с Турция в пряка връзка в предаването „Делници“ по телевизия „Евроком“. Той сравни изграждането на нашата ограда на границата с Турция с тази между Израел и Египет.

От сравнението му стана ясно, че дължината е същата, но не и цената. За изграждането на оградата по нашата граница, която трябва да спре пътят на бежанците, са нужни 258 млн. лева, което е с 2,58 пъти повече от нужните средства за изграждане на подобен тип защитна ограда.
Според Пасков народът трябва да изисква от управляващите адекватни справки за всички използвани средства. Той отново повдигна въпроса за законността на политиците ни в страната като допълни, че „едно незаконно действие не може да възпроизведе законно последствие“.
Политическият анализатор коментира и наболелия проблем за страха от Исляма, като според него целта на религията е заличена, а тя се използва само като средство. Той посочи целта: „Всичко, което не е в света на исляма, трябва да бъде превърнато в света на войната“ и добави, че ислямската религия в момента се е превърнала в средство за дестабилизация и за унищожаване на Европа.

Вижте ВИДЕОЗАПИСА на целия разговор с Пламен Пасков в предаването "Делници" от 21.12.2015 г.

Още от Пламен Пасков в Евроком