София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

„По моя начин към успеха“

Бербатов изнесе отворена лекция в НСА

5 годиниСпортни 2 Боряна Райчева

Рекордьорът по голове за националния отбор на България Димитър Бербатов направи отворена лекция в НСА на тема „По моя начин към успеха“. Бербатов разказа пред голямата аудитория за някои от най-тежките моменти в кариерата си, както и за начините, по които е успявал да се е справил с тях. Въпреки богатата си история, бившият нападател на Манчестър Юнайтед смята, че трудностите за него тепърва предстоят. Той все още не е решил какво ще прави, след като окончателно прекрати кариерата си, но загатна, че може би бъдещето му ще бъде свързано с евентуална треньорска кариера.
Бербатов определи Англия като фаворит в групата на България в предстоящите квалификации за Европейското първенство, но добави, че във футбола всичко е възможно и изрази надеждите си, че националите ни биха могли да се преборят за място сред най-добрите 24 отбора.