Гледай
на живо

Почина Шабан Шаулич - кралят на сръбската музика

Той загина в катастрофа в Германия

Почина Шабан Шаулич - кралят на сръбската музика Легендата на сръбската музика Шабан Шаулич почина след тежка автомобилна катастрофа в Германия. Певе... thumbnail text

Легендата на сръбската музика Шабан Шаулич почина след тежка автомобилна катастрофа в Германия. Певецът е издъхнал в болница, където е бил откаран веднага след инцидента. Това съобщават всички медии в Сърбия в последния час.

Медиите в западната ни съседка съобщават, че Шаулич е имал участие, след което се е качил в колата с кума си. Имали са и шофьор. Катастрофата е станала около 7 часа местно време.

В ход е разследването на този инцидент, но според първоначална информация се предполага, че шофьорът на колата, в която е бил Шабан Шаулич е употребил алкохол преди да се качи в превозното средство.В последните години неверни информации пращаха любимеца на поколения сърби в небитието. За жалост днешната информация е точна. Шаулич имаше огромен брой почитатели и в България, тук направи много концерти, част от които за добри каузи.