София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Пострадалите при катастрофата на Шереметиево се подобряват

В резултат на пожара на борда на самолета загинаха 41 души

пропускане
5 годиниИнциденти 1 Боряна Райчева

Наблюдава се подобряване в състоянието на пострадалите при самолетната катастрофа в Шереметиево, двама от тях са прехвърлени от интензивното отделение към отделението.
Психолозите активно работят с пациентите. Всички пациенти са претърпели шок с различна степен на тежест, коментираха от болничното заведение.
Припомняме, че пътнически самолет "Сухой Суперджет 100" се запали и кацна аварийно на летище "Шереметиево" в Москвана 6 май.
В резултат на пожара на борда на самолета загинаха 41 души. 33 пътници и четирима членове на екипажа успяха да избягат от огнената стихия. Шест души са хоспитализирани, три от тях са в тежко състояние.
Двете черни кутии на „Сухог Суперджет-100“ бяха открити на мястото на катастрофа. Записващото устройство с данни за полета и записващото гласово устройство - са намерени и демонтирани.