София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Председателят на КЗЛД излезе в отпуск

Последва примера на шефката на НАП

5 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Председателят на Комисията за защита на личните данни Венцислав Караджов от  днес е в отпуска. Така Караджов последва примера на шефката на Националната агенция по приходите, която също е в отпуска.
 
По този начин, началниците на проверяваното и проверяващото ведомство във връзка с теча на данни от приходната агенция, се оказват отсъстващи по време на инспекцията.
 
Любопитен щрих към цялото нещо е и фактът, че вчера Караджов съобщи за опит за атака срещу КЗЛД, който обаче останал неуспешен.
 
Припомняме, че вече четири месеца в отпуск е и шефът на Комисията за противодействие на корупцията, който  трябва да докаже липсата на конфликт на интереси с апартамента в комплекса на братя Домусчиеви, който финансовия министър Горанов използва безвъзмездно, въпреки че има 3 собствени жилища, недекларирани пред КПКОНПИ.