Гледай
на живо

Президентът Путин празнува 67-ия си рожден ден

Сред природата със семейството и приятелите си

Президентът Путин празнува 67-ия си рожден ден Руският президент Владимир Путин празнува 67-ия си рожден ден сред природата със семейството и прият... thumbnail text


Руският президент Владимир Путин празнува 67-ия си рожден ден сред природата със семейството и приятелите си. За това заяви неговият прессекретар Дмитрий Песков.

Той добави, че в навечерието на рождения си ден президентът посетил сибирската тайга, където се наслаждавал на есенната природа. "Президентът беше в Сибир няколко дни по-рано. Той беше в тайгата, наслаждаваше се на природата, на есенната тайга", заяви говорител на Кремъл.

На 7 октомври държавният глава обикновено разговаря много с лидерите на други държави по телефона, като приема поздравления. Както Дмитрий Песков отбеляза, тези разговори не могат да направят без обсъждането на „съществени въпроси“.

От 20 години Владимир Путин празнува рождения си ден на висшите държавни постове в страната. И въпреки факта, че досега продължава само втората година от настоящия му президентски мандат, държавният глава продължава да задава традиционния въпрос: "Какво тогава?" Путин многократно е уверявал, че няма намерение да променя Конституцията на Руската федерация, за да може да се кандидатира за президент на изборите през 2024 г. До края на четвъртия си президентски мандат той ще навърши 71 години.