A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'image' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 161

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property 'sef' of non-object

Filename: core/MY_Controller.php

Line Number: 166

Продължававт протестите на жълтите жилетки в Париж | eurocom.bg
Гледай
на живо

Продължават протестите на жълтите жилетки в Париж

Сблъсъци с полицията и сълзотворен газ за демонстрантите

Продължават протестите на жълтите жилетки в Париж Първите сблъсъци на "жълтите жилетки" с полицията в центъра на Париж завършиха със задържане на двам... thumbnail text

Първите сблъсъци на "жълтите жилетки" с полицията в центъра на Париж завършиха със задържане на двама души, а силите на реда са използвали газ срещу участниците в протеста.

Протестиращи, облечени с жълти жилетки, се опитаха да пробият полицейския кордон на "Шанз-Елизе" в Париж. Силите на реда посрещат и отблъскват вандалите, задържани са вече 39, написа преди обед в "Туитър" министърът на вътрешните работи Кристоф Кастане.

Полицията съобщава, че крайно десни групи планират да се инфилтрират в добилия популярност бунт на движението на жълтите жилетки срещу увеличаването на цените на дизеловото гориво и поскъпването на живота. По думите на Кастане едва 200 протестиращи са преминали всички необходими процедури за сигурност, за да влязат в отцепената част от булевард Шан-з-елизе, докато "1500 нарушители на реда, намиращи се извън периметъра, са дошли, за да се бият".

Полицията отцепи част от булеварда рано тази сутрин и всички, желаещи да влязат в блокираната за автомобили отсечка, трябва да покажат документите си за проверка. Режимът ще остане в сила до утре вечер.