Гледай
на живо

Протест срещу сексуалния тормоз в Холивуд

Стотици излязоха по улиците на Лос Анджелис

Протест срещу сексуалния тормоз в Холивуд Стотици хора излязоха на протест срещу сексуалния тормоз в Холивуд. Шествието започна при театър &bd... thumbnail text

Стотици хора излязоха на протест срещу сексуалния тормоз в Холивуд. Шествието започна при театър „Долби”, където се провеждат церемониите за наградите „Оскар”, и продължи по булевард „Холивуд” в Лос Анджелис. Участниците носеха фланелки с надписи #metoo (#азсъщо) Това е името на кампанията, която тръгна след серията обвинения срещу популярни личности в развлекателната индустрия.

Припомняме ви, че редица холивудски звезди признаха, че са станали жертва на сексуален тормоз. Едни от тях са Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, както и редица други американски актриси, които обвиниха в сексуален тормоз известния продуцент Харви Уайнстийн. Той е започнал курс за лечение от сексуална зависимост. Преди да тръгне към центъра, в който ще остане известно време, дъщеря му записала видеообръщение. В него продуцентът заявява, че "се нуждае от помощ" и "всички правят грешки".