Гледай
на живо

Първият мобилен оператор в страната променя името си

Мтел става А1

Първият мобилен оператор в страната променя името си Първият мобилен оператор в страната променя името си. Мтел става А1. Всички условия по договорите с ... thumbnail text

Първият мобилен оператор в страната променя името си. Мтел става А1.

Всички условия по договорите с клиентите ще останат непроменени и ще са валидни до изтичането на срока им. Няма да има и промени по отношение на телефонните номера и сим картите в мрежата. Промяната ще позволи на компанията да гарантира по-високо качество на своята мрежа, да направи технологиите по-достъпни и лесни и да осигури лоялно отношение и удобство на клиентите си.

Приобщаването на компанията към основния бранд ще даде възможност на клиентите си достъп до най-новите технологии и иновации в сектора.

„Не искаме просто да си сменим кожата и след 6 месеца потребителите да си кажат, че сме похарчили едни пари за бранд и реклама, а пак сме си същите“, заяви главният изпълнителен директор на компанията Александър Димитров.

Той се ангажира, че занапред техническите повреди, които водят до прекъсване на интернета и телевизията на абонатите, ще се отстраняват в рамките на 6 ч., независимо чия е вината за това. Ако това се окаже невъзможно, на потребителите ще бъде предоставено устройство за мобилен интернет и ще получат компенсация. 

Занапред А1 ще уведомява клиентите си, ако предстои да им изтече договорът, или им свършват минутите за разговор или интернет, както и когато напускат страната, ще получават препоръки за най-изгодната за тях мрежа.

От днес всички абонати получават 10 хил. мегабайта към пакета с данни, а ползвателите на фиксирани услуги през юни ще имат безплатен достъп до всички канали, предлагани от компанията, през уикендите.

 

 

Етикети: Мтел | А1