София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Путин е станал баща на близнаци?

Алина Кабаева е предполагаемата майка

5 годиниЛюбопитно 1 Боряна Райчева

Руските медии съобщиха, че олимпийският шампион на Атина 2004 по художествена гимнастика, 36-годишната Алина Кабаева, която е определяна за любовница на руския президент Владимир Путин, е родила близнаци. Според информацията бившата гимнастичка е станала майка на 7 май, но за това става известно едва сега. Представители на Кабаева все още не коментират събитието. Въпреки това, приближени до нея са информирали, че тя ражда в център за акушерство и гинекология в Москва.
Докато Кабаева е била в клиниката, целият четвърти етаж, на който е живяла във ВИП залата, е преместен в други стаи. На входа е имало голям брой охранители, които строго са следили да не се появи непознат в коридора. Представители на Кабаева са отказали да дават коментари. "Ние не коментираме слухове," - каза един от помощниците на спортистката. Според слуховете Алина Кабаева има двама сина, родени през 2008 и 2015 година. Кабаева рядко се появява на социални събития и се опитва да не общува с журналисти. Изключително малко се знае за нейния живот.