Гледай
на живо

Путин на кон за 8-ми март

Руският президент почете празника с жени полицаи

Путин на кон за 8-ми март В навечерието на изключително почитаният в Русия празник -8-ми март руският президент изненада всичк... thumbnail text
В навечерието на изключително почитаният в Русия празник -8-ми март руският президент изненада всички, като се качи на кон, яздейки с жени полицаи.
 
66-годишният държавен глава на Русия, чиито рейтинг се срина през последните месеци, беше заснет от държавната телевизия по дънки и яке, с разкопчана яка.
 
В джинси и яке с кожена яка Путин поязди кафяв кон, ограден от полицаи на бели коне в тренировъчна база в Москва. След възможността за запечатване в кадър на това, Путин дари на полицаите кон от известна руска порода, кръстен "Златен лъч".
 
В реч, която отбеляза събитието миналата година, Путин заяви: "Ние знаем, че сърцето на една жена е най-лоялното и че нейното опрощение е най-ценното нещо".
 
В тазгодишното си изказване руският президент каза, че дамите имат все по-голям интерес да служат в силите за сигурност.
 
Първият оперативен полк, на гости на който беше Путин, се състои от два кавалерийски батальона и специален батальон, служещ като туристическа полиция. В полка има 857 души персонал, включително московската конна полиция - 270 служители и 198 коня.
 
Полицейските служители осигуряват реда и обществената безопасност по време на масови мероприятия и провеждат патрули в градските залесени паркове.