София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Радослав Каратанчев: Гордо вдигнете главата си

Кандидат за кмет на София

4 годиниИзбори 2019 2 Боряна Райчева

В предаването "Делници" кандидатът за кмет на София Радослав Каратанчев и Борислав Райчев (ИК, подкрепящ Каратанчев) подчертаха, че пряката демокрация е най-важна.

В столицата трябва да се провеждат рефендуми, защото пряката демокрация се нрави на младите хора. Каратанчев заяви, че хората са обезверени и не вярват в промяната. "Това, което се случва в момента, не е действителността. Гордо вдигнете главата си", допълни той.

Гостите казаха още, че всичко, което се случва в общината трябва да е публично. "Смисълът на тайната е корупцията", каза Каратанчев.

Райчев заяви, че на всички заседанията трябва да има представители по райони, които да присъстват на живо на съветите, за да се знае кой и как е гласувал, защото само така може да им се потърси отговорност.

Гостите се обединиха, че София е красив град и развитието му трябва да продължава. Призоваха гражданите да подкрепят младите (в лицето на Райчев) и опита (в лицето на Каратанчев)