София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Рашидов сравни Манолова с башибозук

"Явно някои хора не са разбрали, че изборите приключиха"

4 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Явно някои хора не са разбрали, че изборите приключиха. Тези избори не са парламентарни. Там може да се говори, тук трябва да се работи. ГЕРБ има загуби, но са минимални. Това коментира Вежди Рашидов във връзка с подадения от Мая Манолова иск за касиране на изборите. 

"Мая Манолова не е разбрала, че изборите са свършили, слава Богу, че Фандъкова полага клетва, че трябва да се работи". 

По думите на Рашидов всички искат властта, но никой не казва какво ще прави с нея след това. Градът трябва да се прави, трябва да се работи, убеден е шефът на комисията по култура и медии в НС.

Не приемам някой да дели българите на етнос. Не са ли циганите български граждани? Това е разделение. Хора, които не са посадили и едно дръвче, не бих искал да ги коментирам. 

Това, което Мая Манолова направи, е много сбъркано. Така е създаден башибозукът в турската армия. Това е един миш-маш от разнородни хора. Много несериозно, коментира още Рашидов.