София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Рекламирайте успешно с NetON.bg

Добрата реклама – от значение за успешен бизнес

5 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Всяко начало трябва да бъде добро. За да бъде и краят такъв... Най-простият пример за това е стартирането на нов бизнес, който ни се иска да бъде и успешен. Все пак, инвестициите които правим за дейността, с която сме се захванали, често възлизат на доста голяма сума, която искаме да бъде оправдана след време. Влагаме средства както в обособяването на физически обект, така и в зареждането му със определен вид стоки. След това идва подбора на екипа, който ще работи за нас (ако планираме да има такъв), също както и прогноза за разходите на месец, които се очаква да имаме. Всичко това определя какви средства се очаква да похарчим, също както и дали те ще са достатъчни, за да се радваме на добра печалба след време. Иска ни се тя да дойде за максимален срок от време, но не винаги се получава така. Освен ако не заложим на Google реклама Варна и на нейната ефективност!

Интернет ни предоставя безброй много възможности да популяризираме дейността си, по начин по който би бил максимално благоприятен за нас. Намирайки се в онлайн пространството както ние, така и всички останали хора имат достъп до неограничена информация, която в някои случаи би им била полезна, а в други напълно излишна. Ние избираме кой сайт да отворим и на кой източник да се доверим. Но при всички положение, първо отваряме сайтовете, които са на челните места в списъка, според ключовите думи, които сме въвели в търсачката. Googleе най-разпространената търсачка, която масово бива използвана от милиони хора по цял свят. Каквото и да търсите в онлайн пространството, ще можете да намерите поне десетки резултати въз основа на Вашето търсене, които да Ви помогнат да стигнете до това, от което имате нужда в момента. Например, искате да откриете добър онлайн магазин за обувки, за който сте чували добри отзиви и в който редовно да има атрактивни отстъпки. Дотук добре. И да речем, че вече сте написали в търсачката „магазин за обувки Варна“, идва ред на резултатите. Първите, които ще видите, навярно ще са тези, на които ще обърнете и най-голямо внимание. Логично, нали? Повечето хора процедират именно по този начин, затова едва ли и Вие ще правите някакво изключение. А какво се случва, когато Вие самите искате да продавате в Интернет и наред с това желаете и да направите бранда си известен за по-широката аудитория? Започвате и Вие да рекламирате? Или не…

Защо не! Googleрекламата е един от най-ефективните методи да направим новия си бизнес, или вече установен такъв, интересен за целевата ни аудитория, също както и да го популяризираме. Ако се доверим на добра маркетингова компания, също както и имаме ясна идея какво всъщност искаме, няма да ни е никак трудно да постигнем целите си, също както и да се радваме на добра печалба след време. Все пак, именно това е и крайната ни цел!

Няма две еднакви кампании, що се отнася до рекламата на Вашия бранд/бизнес. С всеки клиент следва да се подходи индивидуално, като именно това е ключът към успеха. В Neton.bg ще намерите екип от професионалисти, които ще Ви помогнат да бъдете винаги на първите места, винаги разпознаваеми и винаги радващи се на висок рейтинг. Ако до този момент сте били инкогнито в Интернет пространството и искате това да се промени, изберете Googleрекламата и Neton.bg. Не е важно просто да платите за скъпа реклама, а и да има кой да я проведе по най-добрия начин за Вас. Доверете се на високия професионализъм на Neton.bg и дайте успешен старт на Вашия бизнес, или го подобрете. Започнете още сега!

Конверсията е термин, характерен за маркетинга, който е и един от най-важните предпоставки, за да бъде рекламата на Вашия бизнес успешна. Тя представлява коефициента на посетители в определен уеб сайт, като е равна на броя на постигнатите цели и посетителите. Интерпретацията на конверсията може да бъде различна според различните маркетолози и рекламисти. Ако да речем за търговците, които развиват дейността си онлайн, успешната конверсия е например продажбата на определена стока, след като потребителят е отворил банер, то за други тя може да се характеризира с броя на регистрации, или пък други конкретни действия, в следствие на индиректна, или директна заявка от страна на създателите на някакво съдържание.

Екипът на Neton.bg е специализиран в успешната конверсия, като в нейно допълнение ще можете да се възползвате и от създаването на целеви реклами, също както и оптимизация на страници. Всичко това, в допълнение с още някои други маркетингови стратегии, целящи да направят бизнеса Ви успешен, ще допринесе за популярността на Вашата дейност. Няма да има нещо, което да не можете да постигнете в насока високи успехи, стига да бъде проведена правилната рекламна кампания. В Neoton.bg ще бъдете посъветвани по най-добрия начин, като според нуждите на Вашия бизнес, ще Ви бъдат предложени и оптималните решения. Много е важно да бъдат изготвени различни версии на Вашата реклама, като накрая да бъде избрана и най-подходящата. Правилната формула е да се процедира винаги с индивидуално отношение към клиента, за да може да се извлече и максимума от провежданата рекламна кампания. В Neoton.bg ще попаднете на висококвалифицирани специалисти в рекламата, които ще Ви помогнат да бъдете винаги на първите места по търсене в Google, също както и видими в големите социални мрежи като Facebook. Повече няма да бъдете смачквани от конкуренцията, или пък ще упражнявате дейността си в сянка, от която да не можете да излезете. Това ще остане в миналото, а след като сте се доверили на добър маркетолог, ще се радвате на едно ново начало за Вашия бизнес. Или просто на едно страхотно негово продължение…

Инвестирайте в успеха на своя бизнес и реализирайте идеите си бързо и лесно. Радвайте се на по-големи печалби и много повече потребители на Вашата услуга/стока. Нека това, което винаги сте искали до този момент в професионална насока, стане реалност и не позволявайте на конкуренцията да Ви засенчи. Изберете верен партньор по пътя към успеха и се доверете на екипа от Neoton.bg. Той ще Ви предложи най-добрата маркетингова стратегия и ще подходи индивидуално към потребностите Ви. Ако до днес не сте попаднали на добър маркетолог и все още високите успехи не са Ви застигнали, то е вече време това да се промени. Дадохме Ви добра отправна точка, но на Вас се пада да решите дали да се доверите на нашите препоръки, или не!

https://neton.bg/services/seo-optimizacia