София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Секциите - важен елемент във всяка всекидневна

Как да обзаведем най-добре тази стая от дома?

5 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Секцията е особено важна част от интериора на дома или по-конкретно - хола. Нейното място е ключово, тъй като организира и обединява свободното време на семейството. Всекидневната е мястото, където приемаме гости с повод или без повод, каним приятели на вечеря или на следобедно кафе. Понякога е перфектно място за отпразнуване на рожденни дни и всякакъв вид празници. С няколко думи, това е най- социалното помещение в дома, което изисква неговата визия да е много добре подбрана и тук е и мястото на секциите за дома, като ключова мебел. Тя трябва да съчетава комфорт и практичност, стил, естетика и функционалност, тъй като прекарваме голяма част от времето си във всекидневната (хола).

Ако имате богато въображение и собствено виждане за това как трябва да изглежда дома ви, ако имате ясна концепция как да преобразите жилището си по уникален начин, Лени Стил ви предлага модулни решения, които напълно удовлетворяват желанията ви.

Старите класически холни секции, които се отличават с тромавост и непрактичност заемат твърде много място, всъщност, като се замислим по-скоро играят ролята на склад или открит килер, събирайки книги, сервизи, сувенири и ред подобни неща. Съвременните модни тенденции предлагат нещо съвсем различно. Новите модели секции са добре съобразени с днешните изисквания и предпочитания, а именно да има повече място, същевременно трябва да имат стелажи, чекмеджета, вратички и всякакви пространства, които да използват. Независимо от големината на помещението, свободното пространство е така добре организирано, че да има място и за вас и за вашите вещи.

 Модулните вариации на обзавеждане са силно предпочитани от клиентите, тъй като позволяват гъвкавост при вкусовите предпочитания, монтажната част и реализирането на идеи. Освен това предлагат компактност и практичност. Лесно може да изберете най-подходящата комбинация за монтиране на секция във вашия хол. Изборът на секция не е толкова просто нещо. Освен че трябва да се съобразим с интериора в стаята, цветовата гама на стените и останалите мебели, от съществено значение е и големината на всекидневната с която трябва да съобразим избора си. Друго, което трябва да се вземе предвид  са размерите на телевизора, който почти винаги е позициониран на специално място от секцията предназначено за него. Разнообразието сред техниките затруднява избора ни. Затова трябва да се мисли и за варианта, че телевизорът, които имаме, в по-напреднал момент търпи подмяна с по-нов, по-иновативен модел с повече екстри. Модулният дизайн е по-предпочитания вариант. Създава повече опции за правилно и желано разпределение на вещите, удовлетворява и най-капризните желания.

 Обзавеждането на дома е дългосрочна инвестиция, грижейки се за това, е важно да избираме всеки детайл с внимание и отдаденост. Домът е отражение на душата, грижете се за него.