София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Сидеров към Каракачанов: Скачай ти на Бойко, Краси!

„Седиш до премиера - от метър разстояние ще е лесно“

5 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

„Скачай ти, Краси! Определено по дупе ме биеш“. Това написа в своя Facebook лидерът на АТАКА Волен Сидеров след изказване на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

“Каракачанов казал, че нямам дупе да скоча на Бойко, прочетох някъде. Вярно е, че в сравнение с неговото дупе, моето е незабележимо“, написа в постинга си Волен Сидеров.

„И въпреки това, с това невидимо в сравнение с Каракачановото, дупе, аз съм скачал на Бойко неведнъж, даже ме арестуваха по този повод“, твърди Волен Сидеров.

„Ако днес Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на премиера Борисов, смята, че трябва да се скача на Бойко, да посочи за какво и да скача”, добави лидерът на „Атака“.

„От метър разстояние това е лесно. Скачай, Краси!”, призова вицепремиера Волен Сидеров.

Отцепилият се от „малката коалиция“ лидер на „Атака“ призова за оставката на Красимир Каракачанов, ако кабинетът „Борисов 3“ иска да оцелее.

Той разкритикува Красимир Каракачанов, че бил излъгал избирателите на Обединени патриоти за „по-високи доходи“.

Но „с лека ръка“ изхарчил 2 млрд. лв. за „чертежи на самолети“ и превърнал Министерството на отбраната в „агенция за недвижими имоти“.