Гледай
на живо

Сидеров призова Симеонов да излиза от правителството

Лидерът на „Атака“ няма да става министър

Сидеров призова Симеонов да излиза от правителството Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че няма намерение да става министър, тъй като ро... thumbnail text

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че няма намерение да става министър, тъй като ролята му в парламента била важна. Той също така заяви, че не е съгласен с твърдението на вицепремиера Валери Симеонов, че „правителството се управлява еднолично“ от премиера Бойко Борисов. Сидеров смята, че критиките са продиктувани от опит за извоюване на министерски пост.

С или без НФСБ ще вървим напред, каза лидерът на „Атака” Волен Сидеров пред бТВ. Важното е да се изпълнява програмата за управление на кабинета, посочи още той.

Според него с изказването си Симеоново руши държавността.  „Какво правиш тогава в това правителство – излизай в опозиция, почвай партизанска война, ако искаш", призова Сидеров. „Не може да си играеш със стабилността, имахме огромни трудности да направим тази коалиция, припомни  лидерът на „Атака".

По повод имената на новите министри, Сидеров коментира, че едва ли ще станат ясни до края на тази седмица, тъй като премиерът не бързал с това решение.