Гледай
на живо
Vox Populi

Сидеров с протрест пред БНТ, иска оставката на Кошлуков

Настоява за участие в Панорама довечера

Неверни са твърденията за моето участие в предаването "Референдум" по БНТ. С много квалификации от много институции се определи случилото се в предаването. Тази вечер организираме протест пред БНТ срещу управлението на Кошлуков Това заяви на брифинг лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод скандалът с участието му в изборен дебат по националната телевизия.

"Пиша до ЦИК с молба да задължи БНТ да спази законовите си отговорности и да ме допуснат до предаването "Панорама" тази вечер. По споразумение трябва да участвам в предаването", каза още той. "Вчера получих писмо от БНТ, че може да участва друг представител на "Атака". Кошлуков няма право да определя кой да влиза и кой не. БНТ нарушава споразумението между телевизията и партията. ЦИК да спазят закона", смята Сидеров.

Сидеров коментира и изказванията на председателя на парламента Цвета Караянчева и председателя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова във връзка със скандала в „Референдум“.

„Двете нямат право да се занимават с мен. Те могат да дават съвети на мъжете си в кухнята, а не на мен – който съм правил политика, когато те са били комсомолки и са викали „КПСС-БКП“, а сега викат „Да живее НАТО“, каза още той.