Гледай
на живо

Силвестър Сталоун се сбогува с Роки

Повече от 40 години актьорът игра образа на любимия боксьор

Настъпи краят на една ера за Силвестър Сталоун, тъй като той най-накрая е на финала на  "Роки". Във видео, публикувано в „Инстаграм“ актьорът обяви, че легендарният Роки Балбоа е стигнал края на своето пътуване. Сега холивудският ветеран прехвърля щафетата на Майкъл Б. Джордан, който се превъплъщава на Адонис Джонсън, син на боксьора Аполо Крийд - най-добрият приятел на Роки Балбоа.

В продължение на повече от 40 години, Сталоун игра образа на любимия боксьор Роки Балбоа. В публикация на личната си страница "Инстаграм" холивудската звезда казва, че краят на тази история разбива сърцето му. Той благодари на всички хора, които подкрепиха образа на Роки през годините и добави, че героят ще живее в сърцата на публиката.

„За мен бе привилегия да създам този образ и да го представя на големия екран. Смятах, че с Роки е приключено през 2006 година и това ме удовлетворяваше. Но изведнъж се появи този млад мъж и всичко се промени", добави Сталоун.

В „Крийд 2“, който тръгна по кината преди седмица, Роки е заел задната седалка, тъй като историята се фокусира върху сина на приятеля на боксьора, а Балбоа играе ролята на треньор и наставник.

В момента текат снимките на друг култов за Силвестър Сталоун филм – „Рамбо 5: Последна кръв“, който ще излезе на голям екран идната есен. Говори се, че с лентата актьорът ще сложи край и на друг култов образ, а именно – Рамбо.