Гледай
на живо

Скандал в парламента

Опозиция и управляващи се скараха за това колко работят

Скандал в парламента Нов скандал в Народното събрание. Причината - днешното пленарно заседание продължи едва два часа и с... thumbnail text
Нов скандал в Народното събрание. Причината - днешното пленарно заседание продължи едва два часа и седем минути. Опозицията в лицето на БСП скочи, като заяви, че от две седмици депутатите работели по този начин  и това показвало, че ГЕРБ се опитват да блокират работата на парламента. 
Управляващите опонираха, че е важно качеството, а не количеството на свършеното.
 
Рехавият дневен ред днес съдържаше Закон за химичните вещества за земеделските стопанства и една ратификация. 
 
В малката патриотична коалиция пък заявиха, че не са разтревожени от ултиматума на Красимир Каракачанов. В излъченото  в понеделник вечер издание на предаването "Не се страхувай!" по телевизия "Евроком" с водещ Васил Василев, Каракачанов заплаши да напусне управлението, ако ромската концепция на ВМРО не срещне подкрепа. 
 
От ГЕРБ коментираха, че коалицията е стабилна и предложенията ще срещнат частична подкрепа.
 
А, докато народните представители се караха в зала кой колко и как работи, в парламента пристигна посланикът на Великобритания Ема Хопкинс, която се срещна с председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Стана ясно, че по време на срещата е обсъждан и казусът с отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев.