Гледай
на живо

Скандали за поста на Валери Симеонов

Часове наред коалиционният съвет заседава по темата

Скандали за поста на Валери Симеонов Повече от четири часа лидерите на НФСБ, ВМРО и „Атака“- Валери Симеонов, Красимир Карака... thumbnail text
Повече от четири часа лидерите на НФСБ, ВМРО и „Атака“- Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров решаваха бъдещето на коалицията. На срещата присъстваха и депутати от трите партии. 
 
"Кой ще бъде следващият вицепремиер ще го реши премиерът", каза Волен Сидеров на излизане от Коалиционния съвет и обяви, че коалицията „Обединени патриоти“ остава. 
 
Срещата между лидерите на малката коалиция и премиера  Борисов започна днес около 14:30 часа и към момента все още не е приключила официално. 
 
Според запознати, отговорът на въпроса "Кой ще наследи Валери Симеонов на вицепремиерският пост?" ще стане ясен най-рано утре, като съществува хипотетичната възможност и кабинетът да продължи само с двамата настоящи вицепремиери - Томислав Дончев и Красимир Каракачанов. 
 
Ако заместник на Симеонов все пак бъде избран, нагласите са, че той ще бъде гласуван в пленарна зала от депутатите до края на настоящата работна седмица.