София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Собственикът на "Тад Груп": Спазили сме всички правила

Тодоров е категоричен, че не е подбудил Кристиян да източи данните на НАП

пропускане
5 годиниПравосъдие 2 Боряна Райчева

"Спазвали сме всички етични правила.", заяви собственикът на фирмата "Тад Груп" Иван Тодоров, коментирайки пред bTV по телефона ситуацията, свързана с обвиненията за тероризъм срещу него. 
 
Тодоров изрази искреното си учудване от целия казус. Той беше категоричен, че никога не е подбуждал Кристиян Бойков за разбиването на системата на НАП, като не коментира дали според него служителят му е виновен, или не.
 
Тодоров обясни, че се връща в България другата седмица и никога не е помислял да се укрива. Бил в Канада на планирано отдрана работно посещение.
 
 Собственикът на компютърната фирма, която е дъщерна на канадска такава, обясни още, че е напълно наясно, че още със стъпването си на българска територия, той ще бъде задържан от властите, но допълни, че това не го притеснява, тъй като не изпитва никаква вина.