Гледай
на живо

Среднощна стрелба по трамваи в столицата

Няма пострадали, нанесени са щети на стойност 3000 лв.

Среднощна стрелба по трамваи в столицата Среднощен екшън в столицата. Неизвестни лица са стреляли по две мотриси на трамвайна линия № 7 в сто... thumbnail text
Среднощен екшън в столицата. Неизвестни лица са стреляли по две мотриси на трамвайна линия № 7 в столицата. Инцидентът се случва снощи в 21:30 часа в квартал „Надежда“, между спирките „Триъгълника“ и „Хан Кубрат“. 
За щастие, при нападението няма пострадали, но са  счупени няколко прозореца на мотрисите, чието възстановяване ще струва на Центъра за градска мобилност в столицата 3000 лева. 
 
Все още не е установено лицето, което е произвело изстрелите. Пред „Нова телевизия“ инж. Иво Василев от „Столичен електротранспорт“ даде и повече подробности за случилото се. По думите на инж. Василев, краткото време, през което се е случила стрелбата и по двете мотриси, навежда на мисълта, че извършителят е един, но това предстои да бъде установено със сигурност от органите на реда. Василев заяви още ,че през годините е имало няколко подобни нападения  срещу техни коли, но за нито един няма задържани и наказани.