София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Станислав Недков-Стъки за катастрофата с полицаите

Единият пострадал полицай е все още в болница

6 годиниИнциденти 11 Боряна Райчева

ММА боецът Станислав Недков-Стъки искрено съжалява за катастрофата, при която удари личния си автомобил в патрулка на Околовръстния път в София. При инцидента пострадаха двама полицаи, единият от които все още е под лекарско наблюдение.

"Съжалявам, че вкарах двама служители на реда и бащи в болница", това заяви боецът пред Нова ТВ.

Той даде подробности за инцидента. Според него, служителите на реда са спрели автомобил на нарушител, преминал на червен светофар. В този момент Стъки се опитал да се качи на Околовръстния път от бул. "Симеоновско шосе" , като включените буркани на патрулката го заблудили, че тя се движи.

"Не бива да търсим вина у никого, а да си извлечем поуки", коментира спортистът.
Благодарение на предпазният колан Станислав Недков се спасява от сериозни наранявания. Полицаите пък пострадали, защото били ударени от откачилите се при удара камери от задното стъкло.

"Време е да се регулират местата за спиране на нарушители от патрулиращи полицаи", каза още ММА боецът.

Той е готов да понесе последствията от пътното произшествие и ще заплати създаденият му акт.

"Един неприятен инцидент, който би могъл да се случи на абсолютно всеки, и за съжаление, никой не е застрахован. Слава Богу всички са живи и здрави, за което благодаря на Господ", заяви още Станислав Недков-Стъки.