София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Станислав Владимиров: „БСП прави промени за по-ясни и точни политики“

Това заяви главният секретар на БСП в ефира на предаването „Делници“

8 годиниПолитика 13 Боряна Райчева

„БСП прави промени за по-ясни и точни политики“. Това заяви в ефира на предаването „Делници“ по телевизия Евроком организационният секретар на лявата партия Станислав Владимиров.

В момента партията е насочила вниманието си към промени във фундаментален план. Стремежът и към промяна е за по-конкретни идеи и политики. Именно липсата на конкретна политика на партиите е основната причина за неефективните действия на правителството. По думите на Владимиров промяната е необходима и е провокирана от обедняването на държавата. Факт е, че някои хора обедняват за сметка на други. Икономиката на страната ни е застинала и това продължава да влияе на състоянието ни в негативна насока.
Секретарят на БСП добави, че БСП не е партия само на възрастните хора, както се трърди, а много се разчита и на младежкото обединение. Младите са изключително активни и споделят целите за по-ясни и конкретни политики на партията. Те са привлечени да дебатират идеи в една социална среда.
Станислав Владимиров коментира също и работата на новия омбудсман Мая Манолова, като я похвали за работата и. Според него бившата депутатка от БСП доказва с действията си, че може да бъде полезна на българските граждани.

Вижте още: ВИДЕОЗАПИС на целия разговор със Станислав Владимиров в предаването "Делници", 24.03.2016 г.