София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Стоянка Мутафова: Мина ми, не се чувствам болна

Актрисата се възстановява

7 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Нещо не се чувствам болна. Отмина това състояние, в което изпаднах, беше няколко минути, коментира в интервю за bTV Стоянка Мутафова. Любимата актриса беше приета в болница по спешност на 28 ноември, след като се почувствала зле. Тази сутрин Мутафова разказа, че предишния ден вдигала тежки предмети в дома си. За миг не се почувствала добре, но лошото състояние й минало и тя забравила.

"На другия ден посегнах да взема пране от тръбите и нещо ми стана на палеца, тръгна болка по ръката до гърба. Веднага се сетих какво е, симптомите ми са ясни, нали мъжът ми от това си отиде, но много бързо мина, затова разбрах, че е нещо дребно“, обясни още актрисата.

Тя призна, че е възможно и да се е преуморила, както предполага дъщеря ѝ Мария Грубешлиева – Муки, заради работата ѝ на сцената и скорошното ѝ пътуване до САЩ.

Мутафова добави, че не обича операции, дори преди време с Муки избягали от болница, скачайки през прозореца.