Гледай
на живо

Стойчо Яковски е Полицай на годината 2018

Отличени бяха полицаи постигнали високи резултати

Стойчо Яковски е Полицай на годината 2018 Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от ОДМВР-Пловдив получи наградата "Полицай на годината 2018". Т... thumbnail text

Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от ОДМВР-Пловдив получи наградата "Полицай на годината 2018". Той беше награден от вътрешния министър Младен Маринов и главния прокурор Сотир Цацаров.

Тържествената церемония "Полицай на годината 2018" се провежда за 25-та поредна година. Отличени бяха полицаи и колективи, постигнали високи професионални резултати.

Преди време момченце си глътна езика по време на полицейската демонстрация по случай празника на МВР. Полицаят Стойчо Яковски от сектор "Пътна полиция" веднага оказа първа помощ на 4-годишното дете. След това спаси 4-годишния Павел беше прегледан от пристигналия екип на Спешна помощ.

Стойчо Яковски е един от най-активните служители на реда в Пловдив. Той посещава детски градини и училища и дори в извън работното време превантивно запознава подрастващите с безопасността на движението. Тренира деца на бойни изкуства и е полицай с будна гражданска съвест.