София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Студио Delicious – пътят към младостта и красотата!

Как да изберем правилното място за разкрасяване?

5 годиниЗдраве 9 Боряна Райчева

Ако можехме да попаднем на такова място, в което ще намерим всичко необходимо, за да бъде красиви, би било страхотно. А дали е възможно, или не, си остава въпрос с неясен отговор, освен ако не става дума за козметичната индустрия. И тук не говорим за най-обикновен магазин, в който бихме могли да намерим всякакви чудодейни кремове, които да премахнат пигментацията и бръчките по лицето ни, ами за нещо съвсем различно… Имаме предвид професионални терапии за лице и тяло, които ако бъдат прилагани професионално и посредством апаратура от най-висок клас, без съмнение ще дадат максимални резултати и до за дълго време!

От какво има нужда всяка дама, за да е винаги с високо самочувствие и за да не изпитва комплекси? Може би от много дрехи в гардероба, или пък от честа поддръжка на маникюра си. Или и от двете…? А не е ли също така много важно да имаме и добре поддържана кожа, по която да няма неприятна пигментация, или преждевременно появили се бръчки? Не смятате ли, че тези две неща действат пагубно върху самочувствието на всяка една дама и ако не се вземат своевременно мерси в насока тяхното отстраняване, никоя жена не би се чувствала добре с визията, която има!

Разбира се, че да… Няма представителка на нежния пол, която да не иска да се радва на безупречен външен вид, който да й дава ежедневни поводи за гордост и който да е магнит за мъжете. Ако познавате такава, навярно тя е лишена от всякакво чувство за суета, като това й помага да не стада от недостатъците си. Донякъде това е нещо добро, защото няма да се измъчваме от постоянен дефицит на самочувствие, но истината е че е най-добро да сме винаги красиви, особено ако спадаме към нежния пол. Дамите винаги трябва да изглеждат добре!

Нека се върнем отново към онова място, за което всеки си мечтае, но не всеки намира. Говорим за козметичен салон, в който можете да откриете всякакви видове процедури, които да коригират несъвършенствата по Вашето лице и тяло, та дори и коса. Всъщност, такова място съществува, а неговото име е Козметично студио – Deliciousи ако до този момент не сте чували за него, останете с нас и разберете от какво можете да се възползвате!

В стремежа си винаги да имаме добър външен вид, сме готови да похарчим купища пари за дрехи, аксесоари и всякаква ненужна козметика, ефект от която реално няма. Резултатите са единствено за сметка на финансовото ни състояние и то не в положителен план. Трупайки мазила в шкафа си, не само че не можем да се отървем от грозната пигментация по лицето си, но дори проблемът се и задълбочава. Това се дължи на неправилния подход от наша страна, избирайки неефективни начини да бъдем по-красиви, също както и притежатели на по-здрава и стегнат кожа. Но това много лесно би могло да бъде променено!

Лицето: най-важното нещо от всичко… На него обръщаме най-голямо внимание, но често усилията ни са насочени в неправилна посока. Гримираме се ден след ден, но така и не можем да постигнем перфектни резултати. Вариантът просто да прикриваме недостатъците, не е решаващ. По-скоро трябва да работим насока тяхното отстраняване, за да можем да си позволим и да не отделяме толкова време за макиаж. В студио Delicious ще можете да се възползвате от страхотни и много ефективни процедури за лице, които не само ще премахнат видимите бръчки по лицето Ви, ами и ще го накарат да засияе от здраве и свежест. Alma Q е така нареченият „лазер на лазерите“, който смайва клиентите на студио Delicious със своите безкомпромисни резултати. Той е насочен предимно към подмладяването на кожата, като зоните където може да бъде прилаган са лице, шия деколте, ръце и др. Наред с това, Alma Q може да бъде използван и за премахване на естествени, или изкуствени пигментации (татуировки), като и в двата случаи резултатите ще са страхотни. Подходящ за всеки тип кожа и за всяка възраст, този лазер е съвременно и комплексно решение на редица кожни проблеми, от които страда всяка втора дама днес. Погрижете се за здравето и красотата на Вашата кожа и не правете компромиси с нея. Изберете най-доброто и се доверете на студио Delicious и екипа от професионалисти. Те работят за Вас и Вашия безупречен външен вид!

Говорейки за грижата кожата на лицето, няма как да подминем и околоочния контур, който не рядко бива пренебрегва, тъй като тази зона е малка и по нея не се появяват пъпки, или пигментации. Това обаче в никакъв случай не означава, че зоната около очите не се нуждае от специално грижа, дълбоко хидратиране, също както и от прилагането на ефективни козметични процедури, които да я накарат да засияе и да бъде винаги в безупречен вид. В студио Delicious ще можете да се възползвате от ефективна терапия за очи, също както и ще можете да се насладите и на много добри резултати. Защото запомнете – гримът не е всичко, той е просто „сламката“, необходима ни за да стигнем до зашеметяващите естетически резултати, които желаем!

Навярно сте чували за хиалуронови филъри, от които не малко дами са се възползвали. Те се прилагат, когато вече имаме бръчки по лицето си, с които не се гордеем особено и с които искаме да се сбогуваме за максимален период от време… И в това няма нищо ненормално, или лошо, тъй като всяка дама е суетна и се притеснява от процесите на стареене. Но идва момент, в който кремовете против бръчки не вършат добра работа и се насочваме към „тежката артилерия“, която обаче няма нищо общо с хирургичните интервенции, които са много агресивни и които не всеки може да си позволи от финансова гледна точка. Вариант като поставянето на хиалуронови филъри е отлична възможност отново да възвърнем младия и свеж вид на нашата кожа, като това няма да ни коства и прекалено много. Те да подходящи както за фини, така и за по-дълбоки бръчки, изглаждайки мимическите и онези, появили се в следствие на възрастта бръчки. Хиалуроновите гелове се инжектират под кожата, като освен че заличават неприятните и дразнещи окото бръчки, моделират и контура на лицето и скулите.

В студио Delicious ще откриете пълна гама козметични услуги, включваща и терапия с хеалуронов гел. Възползвайте се!

http://www.delicious.bg/