София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ (И ДРУГИ НЕВЕРНИЦИ) СПОРЕД ИДИЛ

ВИЕ, НИЕ, ДЕЦАТА НИ, ИМОТИТЕ НИ СТАВАТ ПЛЯЧКА!

8 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

Това е египетския проповедник Abu Ishaq Al-Heweny, пред МЕМRI.TV (The Middle East Media Research Institute).

Обяснява робството на хората, заловени в резултат на джихад, От гледна точка на исляма, и неговия закон - шериата, всички те стават плячка.

Знате ли арабски? Не?

Добре, знаете ли английски? Божествения английски?

Не? Ами да сте знаели. Намерете си някой, който го знае, да ви го преведе.

Защото тук, честно, откровено, в прав текст, без фалшиви лицемерия, си казват, и ни съобщават - какво става с нас, жените, децата, имотите ни, когато тук стане ИДИЛ.

И не казвайте - "това никога не може да стане!", "и това няма да го бъде!". Защото за изминалите 26 години ежегодно, ежемесечно, ежеседмично, ежедневно ставаха постоянно точно такива неща, които до предния месец, седмица, ден не ни се вярваха, че ще станат. Защото бяха немислими от гледна точка на здравия разум и на интереса на държавата като такава.

Ние всички отказвахме да повярваме, отказвахме да разберем, че държавата България като държава на българите, и на българските данъкоплатци я няма! Победена, унижена, подчинена, ограбена, заличена е! В резултат на военна загуба, без военни действия (на класическия фронт". Превзеха я така, както се превземат най-яките крепости - с предателство, отвътре. Отвътре и от високо.

Доказателствата, че рушат, унищожават, изтриват българската държава и българската държавност, чрез ръцете, устите, подписите на българоезични, но антибългарски по същността си политици, са ежедневни, постоянни.

И нямат нито един пропуск, нито една грешка! За всичките тези 26 години не се излъгаха нито веднъж, да направят нещо в полза на държавата, на народа и на данъкоплатеца. Нито веднъж! Това случайност ли е, или закономерност?

Сега ви пускам това клипче.

Защото още на 06.10.2014 година написах (проверете в профила ми, ако не вярвате), че на "изборите" от 05.10.2104 година Реджеб Ердоган (Турция) си получи 4 партии в "българския" парламент: ГЕРБ, ДПС, РБ и БСП. Абсолютно мнозинство!

Турция, съгласно плановете, и обещанията от началото на 90-те години, превзема България. Получава си я. Стъпка по стъпка, бавно, настъпателно, методично, неотклонно. А с Турция идва и ИДИЛ. Защото Турция от 12 години вече е ИДИЛ. Фактически, буквално, във всички значения на тази дума.

Вие, ние, децата ни, имотите ни стават плячка! Така е по законите на шариата! Така е по законите на Дар ул Харб!

Трябва да четем Коран, по дяволите! Човекът ни цитира хадисите! Да го прочетем и да го разберем, щом не щем да прочетем поне Библията! Ще прочетем, за да разберем!

Иначе ще ни паднат зелките с широко отворени очи от неразбиране - кой, какво и защо така прави с нас!


______
Ето ви текста, изваден от сайта на MEMRI.org.

Машиналният превод от гугъл е тук.

______

Още по темата:
Турция и ИДИЛ са едно

______

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком