Гледай
на живо

Съдът решава да се върне ли Стайко Стайков в ареста

Стават ясни резултатите от медицинската му експертиза

Съдът решава да се върне ли Стайко Стайков в ареста Апелативният специализиран съд ще се произнесе днес по мярката за неотклонение на синът на алкохолни... thumbnail text
Апелативният специализиран съд ще се произнесе днес по мярката за неотклонение на синът на алкохолния бос Миню Стайков- Стайко Стайков.
Искането на прокуратурата е той да се върне в ареста, след като в началото на януари Стайков беше пуснат под домашен арест, поради влошено здравословно състояние.
 
Миналата седмица Стайко Стайков не се яви в съдебна зала, а адвокатът му обясни, че причината е, че клиентът му болен и е настанен в лечебно заведение, но отказа да даде подробности за диагнозата му. 
 
Делото беше отложено за днес, тъй като се очакваха резултатите от медицинската експертиза, на базата на които магистратите да решат дали е обосновано искането на държавното обвинение Стайков да се върне зад решетките.
 
Стайко Стайков е обвинен за участие в групата на баща си за данъчни престъпления, съхранение на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.