Гледай
на живо

Световни звезди в България

Фейк концерти заляха Facebook

Световни звезди в България Предстоящи събития за концерти в България на световно известни звезди плъзнаха из социалната мрежа F... thumbnail text

Предстоящи събития за концерти в България на световно известни звезди плъзнаха из социалната мрежа Facebook. На едно от най-големите събития на град Златарица, а именно Празникът на трушията на 10 март, специален гост ще бъде Ед Шийрън. Звучи страхотно, нали? Има и още по-хубава новина ... концертите са обявени с вход свободен.

Нека спрем с шегите. Предстоящите концерти са поредната фейк новина в социалната мрежа. Забавната поредица с концерти на звезди от световна класа развесели хиляди потребители. А, ето и още малко от световното присъствие у нас през тази година:

"Дрейк и Галена на Кюстендилска Пролет" - 21 март; "Концерт на Snoop Dogg по повод Априлското въстание" - 20 април на площад Народно събрание; "Концерт на Дрейк в Петрич по случай празника на града" с дата 6 май,; "Бионсе на площад Тодор Кирков в Ловеч" на 11 май с "Концерт На Еминем В Пловдив" на 20 юни. Специално за всички врачани Джей Зи ще се развихри в известния нощен клуб „ У Зелето“

В събитието за концерта на Snoop Dogg е допълнено:

"Г-н Dogg ще пее пред Народното събрание напълно безплатно като всички събрани средства от концерта ще отидат за Майки-християнки срещу дрогата и други борци за свобода и правда."

50 Cent пък ще отвори магазин за бонбони в село Бистрица на 1 април.

Е, нека ви бъде весело. Ако нямате планове за посочените дати, световните звезди ви очакват.