Гледай
на живо

Таско Ерменков: Само при ремонта на НДК са изчезнали 30 млн.

Депутатът обясни защо БСП иска вот на недоверие

Таско Ерменков: Само при ремонта на НДК са изчезнали 30 млн. Корупцията в България е не ежедневие, а ежеминутие и затова БСП внася вот на недоверие към правителс... thumbnail text

Корупцията в България е не ежедневие, а ежеминутие и затова БСП внася вот на недоверие към правителството на премиера Борисов. Това каза в предаването „Делници“ на телевизия „Евроком“ депутатът от партията Таско Ерменков.

 „Вотът на недоверие е оръжие на опозицията, знак, за да алармира управляващите, че има голям проблем, да озвучи този проблем и да чуем оправданията на управляващите. Ако според тях няма корупция, тогава те наистина живеят в някаква паралелна държава“, коментира депутатът.

Само при ремонта на НДК изчезнаха 30 милиона, каза още Таско Ерменков.

Според него налице са публични признания на финансовия министър Владислав Горанов, че в здравната система се краде и това е пример за корупция.

Депутатът коментира и обявеното намерение на управляващите да направят ревизия на приватизацията, като според него това е трик, за да бъде отвлечено вниманието от другите проблеми в държавата.