София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тома Биков: Единствено ГЕРБ може да победи ГЕРБ

„Ясно е какво е свършено от г-жа Фандъкова и екипа ѝ"

5 годиниПолитика 1 Боряна Райчева


Не мисля, че има разколебаване в ГЕРБ, няма причини. Влизаме в една кампания, в която трябва да се отчетем пред гражданите и да им дадем решения на нови проблеми. Победата и загубата в София ще бъдат символа на тези избори. Не разчитаме на случайността, за да спечелим. Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков по БНТ.

„Ясно е какво е свършено от г-жа Фандъкова и екипа ѝ. Ние сме в състезание преди всичко със себе си. Ако някой може да победи ГЕРБ, това е самият ГЕРБ“, допълни той.

„Ние сме достатъчно самокритични. Със сигурност бъркаме, но това което ни отличава е, че се опитваме да се борим с чувството на непогрешимост и се стараем да не повтаряме грешките си“, увери депутатът от ГЕРБ.

"Имаме воля да стигнем далеч заради ситуацията в БНР. Наблюдава се една тенденция по трупане на дългове в БНР. Трябва да направим така, че кризите в радиото и телевизията да бъдат превантивно решавани", заяви още Биков. Той добави, че некой, който дължи пари, трудно би могъл да бъде независим.