София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тончо Токмакчиев: До четири години София да е град без пластмаса

Кандидатът от Партия на Зелените в дебат за местните избори

4 годиниИзбори 2019 5 Боряна Райчева

Трябва да се дава по-голяма възможност на кандидатите в местните избори да изказват своите мнения. На мен никой не ми е слагал думи в устата. Свободата е право на избор. Няма смисъл да се оплакваме. Такива са правилата и ние ще играем по тях. Има цитат на Ларош Фоко казва, че нито един закон нищо не струва ако няма добри нрави. В България ако няма добра система, няма как и законите да се спазват. Това каза кандидатът за кмет на София от Партия на Зелените Тончо Токмакчиев по време на предизборен дебат в ефира на "Делници".

В рамките на предизборна кампания всички обещават и имат добри намерения за града. Ние трябва да превърнем София в хубав град на живеене, да има перспектива. Програмата на партия на Зелените е да првърнем София през следващите 4 години, в град без пластмаса. Другото, което сме си поставили в нашата програма това е възстановяването на общинските предприятия свързани с благоустройството", коментира още Токмакчиев във връзка с приоритетите си за града.