София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

„Тотнъм“ измъкна точка на „Бернабеу“

Разгромни победи за „Ливърпул“ и „Спартак“ (Москва)

7 годиниСпортни 1 Боряна Райчева

„Тотнъм“ измъкна точка от „Реал“ (Мадрид) в третия кръг от груповата фаза на Шампионската лига в група Н. Двата отбора завършиха 1-1 и са начело в групата с по7 точки.

В другия мач от групата „Борусия“ (Дортмунд) спечели първа точка при гостуването си на „Апоел“ (Никозия). Мачът завърши също 1-1 и това беше първа точка и за кипърци.

В група „Ливърпул“ и „Спартак“ (Москва) записаха разгромни победи –7-0 и 5-1 съответно срещу „Марибор“ и „Севиля“ и с по 5 точки са начело.

„Манчестър сити“ продължи без грешка в група F и след победа с 2-1 срещу „Наполи“ води с 9 точки, следван от „Шахтьор“ (Донецк), който постигна важна победа при гостуването на „Фейенорд“.

„Бешикташ“ продължава да бъде сензационен лидер в група G. Турците победиха с 2-1 при гостуването на „Монако“ и имат 9 точки от три мача. В другата среща „Лайпциг“ спечели трудна, но важна победа с 3-2 срещу „Порто“ и с 4 точки излезе на втора позиция. Португалците остават трети с 3, а шампионът на Франция е с 1.