София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тръмп: Мадона е позор за САЩ

Мадона два пъти се изказа неприлично по адрес на новия президент

7 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

Президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира, че критиките на Мадона по време на „марша на жените“ е срам за страната, съобщава Fox News.
Говорейки по време на протестен митинг във Вашингтон, Мадона два пъти се изказа неприлично по адрес на новия президент, като заяви, че е "много ядосана и е обмисляла това, как да взриви Белия дом."
Телевизионният канал CNN беше принуден да прекъсне предаването и се извини на публиката за неприличния език. По-късно на страницата си в Instagram певицата коментира, че думите й са били "метафора" и не е склонна към насилие.
По време на интервю за телевизионния канал FoxNews водещият помоли Тръмп да коментира грубата реч на Мадона.
Ако бъда честен, това е отвратително. Мисля, че тя навреди много на себе си. Това, което каза, е позор за нашата страна, каза президентът.
Миналата събота в Съединените щати бяха организирани протестни шествия срещу Тръмп, които според различни оценки достигнаха два милиона души. Американските медии нарекоха тези изпълнения "женски протести", въпреки че в тях участваха и мъже.