Гледай
на живо

В „ЕвроДикоФ“: Къде отиде бюджетният излишък?

Безкомпромисният Сашо Диков – тази вечер от 20.00 часа

В „ЕвроДикоФ“: Къде отиде бюджетният излишък? Тази вечер в „ЕвроДикоФ“ гледайте анализът на Любо Дацов за изразходването на бюджетния ... thumbnail text

Тази вечер в „ЕвроДикоФ“ гледайте анализът на Любо Дацов за изразходването на бюджетния излишък за 2018 година. Според финансиста само за декември правителството е похарчило 6,5 милиарда лева, според Стажанта – става дума за хитра далавера, дала възможност на премиера да разпредели 3 милиарда джобни.

В предаването гледайте още коментар на пловдивския общински съветник Дани Каназирева по повод предстоящото откриване в Пловдив на Европейската столица на културата.

От 20.00 часа по „Евроком“ ще видите Стажанта в Народното събрание след ваканцията на слугите на народа, както и реакцията на Сашо Диков по повод ареста на 21-годишния Вълчо Арабаджиев, която вече пети месец стои зад решетките без нито едно доказателство.

Гневен пост във Фейсбук на зрител по повод работата на Диков, Кулезич и компания ……само в „ЕвроДикоФ“ вижте отговора на водещия.