София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

В „Левски“ отдадоха почит на Павел Панов

Отиде си внезапно още един син футболист – Георги Марков

6 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Част от ръководството на "Левски", част от ветераните на "сините", деца от школата и доста фенове на столичани отдадоха почит на големия Павел Панов пред Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". Пред клубния магазин на 26-кратните шампиони беше сложена голяма снимка на една от най-големите легенди на Левски.

Погребението на великия български футболист Павел Панов ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища. Поклонението ще започне половин час по-рано. Легендарният играч на Левски ни напусна внезапно на 67-годишна възраст.

В същото време днес стана известно, че е починал друг известен бивш футболист на „Левски“ – Георги Марков. Тялото му е открито днес в дома му в Бояна от служители на футболен клуб „Септември“, чиито спортен директор бе Марков. Според различни източници, Марков не е излизал на връзка със свои колеги и приятели от събота, веднага след мача на „Септември“ срещу „Етър“ във Велико Търново. Едва днес от „Септември“ са го потърсили в дома му и са го открили мъртъв. Източници от столичния клуб заявиха пред телевизия „Евроком“, че на Марков ще бъде направена аутопсия, за да се установи причината за смъртта.