Гледай
на живо

Валери Симеонов: издигаме само доказано успели хора

Това заяви лидерът на НФСБ на пресконференция на партията

Валери Симеонов: издигаме само доказано успели хора Лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи кандидатите за кметове по време на пресконференция на парт... thumbnail text

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи кандидатите за кметове по време на пресконференция на партията днес. По думите му всички кандидати са доказано успели хора, бизнесмени, както и такива, занимаващи се с частен бизнес.

Кандидат за кмет на Пловдив е настоящият депутат от НФСБ Славчо Атанасов, който е бил кмет на града от ВМРО от 2007 до 2011 г. Валери Симеонов изложи тезата, че Атанасов не е станал кмет на Пловдив последните два пъти заради манипулации при отчитане на резултатите от вота. Тогава бе избран Иван Тотев от ГЕРБ
.
На въпрос на журналисти дали местният вот може да дестабилизира управляващата коалиция, Симеонов отговори: "Ако пак се използват тези отвратителни манипулации в изборния ден, каквито бяха направени в Пловдив, бъдете сигурни, че коалиция няма да има.”

"Тепърва ще решаваме за София. Тя е черешката на тортата и ще решаваме накрая", обяви още лидерът на НФСБ.
Като доказано успели хора и предприемачи бяха представени още кандидатът за кмет на Добрич Йордан Апостолов, който в момента е депутат, както и претендентите да управляват Варна - Димитър Карбов, Смолян - Владимир Гърбелов, и Разград - Георги Димитров.