София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Владимир Живков, БНО: Хората трябва да живеят достойно

Кандидат за евродепутат от листата на Българско национално обединение

пропускане
5 годиниИзбори 2019 7 Боряна Райчева

Кандидатът за депутат от евролистата на Българско национално обединение представи визията си за Европа в интервю за Телевизия Евроком.

"Аз съм Владимир Живков - баща, дядо. Имам три принципа, които обичам да спазвам в целия си живот досега: вяра, дом, семейство. И това, което искам да направя в остатъка от моя живот е да има един достоен живот не за мен, а за моите деца и внуци", така представи себе си кандидатът за евродепутат.

"Хората трябва да живеят достойно, ако имам късмет да ме изберат ще направя всичко възможно хората да се чувстват наистина европейци. Човек трябва да има достойнство и да отстоява интересите на своите приятели, на своите съграждани, на всички българи", обясни Живков.

"Носи се за нас, че ние сме "Yes", че винаги се съгласяваме. Човек трябва да бъде и малко чепат, не само ние да сме европейци като се включваме към тях, а трябва да имаме възможност тук да се създава производство, да се повиши здравеопазването, не хората да доплащат", категоричен бе кандидат-евродепутатът.

Владимир Живков допълни, че е без значение какво производство, въпроса е да има някакво производство, хората да имат работа. Когато един човек е принуден и е свален на нивото за оцеляване, той вече няма желание за развитие. Младите хора не виждат реална перспектива.

Време е всеки един от нас да скъса своите окови на вътрешната си цензура, време е да живеем достойно, да бъдем европейци. Време да бъдем достойни българи. Гласувайте с бюлетина 22, преференциален номер 106, завърши Владимир Живков.